Route

Je route

waar vlieg je heen en vanaf waar terug

route

 

Wij zijn er juist helemaal geen voorstander van om een route plannen. Niets zo fijn als 's morgens wakker worden en dan pas te bepalen waar je heen gaat. Gaan we richting het strand? Of zullen we naar de bergen gaan? Gaan we richting noord of richting zuid? Dat geeft juist dat heerlijke gevoel van vrijheid. Wij zaten eens een keer in de Filipijnen op een eilandje, waar het continue regende en de voorspelling zag er somber uit voor de komende weken. Dus, hop, achter de computer gesprongen en een vlucht naar Vietnam geboekt, richting zon. Heerlijk.

Toch kijken we thuis al wel naar de bezienswaardigheden in een land. Wat wil je per se zien? Waar ligt het en hoe kunnen we 'n beetje een logische route aanhouden? Je wilt niet voortdurend het zelfde stuk heen en weer reizen. Zonde van de tijd.

Zeker als je meerdere landen wilt bezoeken, is het niet altijd logisch om een retourtje te boeken van en naar hetzelfde vliegveld. Wil je bijvoorbeeld Costa Rica en Panama zien? Kijk eens of het niet handiger is om op San José heen te vliegen en vanaf Panama City terug. Je voorkomt dan, dat je dat hele stuk weer terug moet reizen en je houdt zo meer tijd over. Of als je naar Cuba reist, vlieg bijvoorbeeld op Santiago de Cuba heen en vanaf Havana terug.

Een retourtje Bangkok is relatief goedkoop, maar wanneer je een flinke trip maakt door Zuidoost-Azië en alle tijd hard nodig hebt, kijk dan of je niet beter op Ho Chi Min City heen kunt vliegen en vanaf Bangkok terug.

Op WTC.nl kun je goedkope Vliegtickets vinden. Bovendien bieden zij combinatietickets en wereldtickets aan tegen gunstige prijzen. Check op een van onderstaande links om te zien, hoeveel je aan je vluchten kwijt zou zijn. Je kunt ook vrijblijvend bij WTC.nl een offerte aanvragen.

stap 5: reisverzekering

stap 7: vliegticket boeken

Reisinfo over backpacken, budgettips, reisblog, reisbestemming, landeninfo